Blok Party 2010

Lep pozdrav!

Osnovna šola Savsko naselje deluje že več kot pol stoletja! Čas je, da priredimo veliko zabavo, ki smo jo organizatorji poimenovali BLOK PARTY!

Vabimo vse, ki so nekoč živeli v Savskem naselju, ki živite sedaj, ali pa se v naselje vračate k znancem in prijateljem, da se nam pridružite! Zabava bo potekala na šolskem igrišču 10. aprila 2010. V primeru dežja se dogodek prestavi na 17. april 2010. Dobrodošli ste tudi sosedje iz Zelene jame, Župančičeve jame, Jarš, “Mikuža” in drugod.

Povej naprej!

Prav je, da tako obletnico delovanja šole praznujemo v čim večjem številu. Zato prosimo vse Savčanke in Savčane, naj te letake in informacije posredujejo tudi tistim, ki so nekoč živeli tukaj in jih povabijo na BLOK PARTY!

PROGRAM:
9.50
Kulturni program, nagovor ravnateljice in gostov ter otvoritev ekološkega dneva
10.00 – 11.00
Voden ogled OŠ Savsko naselje, ekološke delavnice, športne igre, tapkanje, frnikolanje, »Savsko vedeževanje«, metanje trojk, ...
11.00 – 15.00
Tekmovanje v nogometu in košarki, »Veliki Savski Srečelov«, skupinsko fotografranje, knjižnica na prostem, stojnice z ekološkim programom, ...
15.00 – 20.00
Koncert, na katerem bodo nastopile glasbene skupine in izvajalci iz Savskega naselja:
Trkaj in šolski pevski zbor, Jadranka Juras, Omar Naber, Mayonesse, Krivi šivi, Lilijan, EMŠO, Nikolovski, Los Ventilos, Jacuzzy, Miha Žagar, ...
22:00
»Veliki Savski žur« do zgodnjih jutranjih ur s Trkajem in Savčani v ORTO BAR-u ter izid prvega Savskega CD-ja, Pasož! + posebej za to priložnost namešani »Savski Cocktail«.


Svojo udeležbo na BLOK PARTY-ju lahko potrdiš na naslednji povezavi: RSVP

Blok Party

savska.org, 26.3.2010
Najlepša hvala za odgovor. Si bom ogledala tudi druge izvajalce. Se vidimo tam. L.p.
Špela, 9.4.2010
Špela, Omar bo predvidoma nastopil okoli 18:30. Vendar pa naj te to ne ovira, da si ne bi ogledala tudi drugih izvajalcev, glasbeni program se prične že ob 15:00.
savska.org, 9.4.2010
A bi se dal zvedet točno kdaj nastopa Omar? Hvala!
Špela, 7.4.2010
Spominjamo se: